top of page

Om meg

Mine motiver er fra tre områder som er viktig for meg. Tango, Natur og Folk.
 

Et «tema» som går igjen handler om det å skape kontakt og det å bli berørt av øyeblikket. Ordet Omfavnelse syns jeg er et ord som beskriver godt det å favne om og være tilstede i øyeblikket.

Når man danser tango så er omfavnelsen (eller Abrazo som det heter på spansk) en veldig viktig del av dansen. Det handler om måten man holder rundt hverandre på og skaper rammen for dansen. Får man ikke til en god omfavnelse så blir det vanskelig å skape kontakt og få til øyeblikk av en dans som berører. 

 

Jeg opplever noe av det samme når jeg tar bilder i naturen. De bildene jeg liker å ta begynner ofte med at noe i naturen får meg til å stoppe opp og treffer noe i meg. Ved å gi meg hen til, eller omfavne, dette øyeblikket kan det føre meg til en sterkere kontakt og opplevelse av å bli berørt.

Å skape kontakt og øyeblikk som berører gjelder også i stor grad når jeg tar bilder av folk.

 

Jeg har alltid vært opptatt av kunst i ulike former, og erfaringen med å skape i flere uttrykk gjør at jeg noen ganger opplever sammenhenger mellom sanseinntrykkene, som f.eks. mellom lyder og det visuelle. Det har blant annet vært fokus i mitt prosjekt

Dryadenes Sang hvor jeg har forsøkt å «portrettere» ulike trær og fundert over tanken om trærne har sjel?

Hvis noen ønsker å kjøpe et bilde eller bestille et foto oppdrag så kontakt meg gjerne på e-post.

post@trondjonassen.no
Alle bilder på min nettside er beskyttet av åndsverkloven og kan ikke brukes andre steder uten lisens eller tillatelse av meg.
Agil_Trond.jpg
bottom of page